صفحه اصلی / ضوابط / ضوابط فنی، بهداشتی، تجهیزاتی و درجه‌بندی مُتِل ( اقامتگاه‌های بین راهی ) + فایل PDF
ضوابط فنی، بهداشتی، تجهیزاتی و درجه‌بندی مُتِل ( اقامتگاه‌های بین راهی ) + فایل PDF - تصویر 1

ضوابط فنی، بهداشتی، تجهیزاتی و درجه‌بندی مُتِل ( اقامتگاه‌های بین راهی ) + فایل PDF

ایجاد شده: 23/اسفند/1397       آخرین ویرایش: 23/اسفند/1397

شرح مشخصات و ضوابط فنی، بهداشتی، تجهیزاتی و درجه‌بندی مُتِل ( اقامتگاه‌های بین راهی ) کشور در پاییز سال 1383 توسط دفتر تدوین استانداردهای فنی و نظارت معاونت توسعه و تجهیز منابع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تهیه و تدوین شده است.

این ضوابط شامل بخش‌های مختلف نظیر کلیات، رستوران، اتاق خواب، نیروی انسانی، ایمنی و بهداشت و فضاهای عمومی، می‌شود.

جهت دانلود فایل PDF از طریق لینک زیر اقدام فرمائید.

ضوابط فنی، بهداشتی، تجهیزاتی و درجه‌بندی مُتِل ( اقامتگاه‌های بین راهی )


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...