صفحه اصلی / اخبار خارجی / روز جهانی سرآشپز؛ پرورش نسل آینده در آشپزی
روز جهانی سرآشپز؛ پرورش نسل آینده در آشپزی - تصویر 1

روز جهانی سرآشپز؛ پرورش نسل آینده در آشپزی

ایجاد شده: 30/مهر/1403       آخرین ویرایش: 30/مهر/1403

هر ساله در تاریخ ۲۰ اکتبر، روز جهانی سرآشپزان به‌عنوان فرصتی برای گرامیداشت حرفه سرآشپزی و نقش ارزشمند آن در جامعه برگزار می‌شود.

این روز به ابتکار سرآشپز فقید دکتر بیل گالاگر در سال ۲۰۰۴ تأسیس شد و از آن زمان به‌عنوان یک رویداد جهانی در تقویم سرآشپزان و دوستداران آشپزی شناخته می‌شود.

امسال، کمپین روز جهانی سرآشپزان با شعار "پرورش سرآشپزان بزرگ" بر الهام‌بخشی به نسل آینده متمرکز است.

در این روز، سرآشپزان در سراسر جهان با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و فعالیت‌های خلاقانه، به کودکان لذت‌های آشپزی، تغذیه سالم و اهمیت شیوه‌های پایدار را می‌آموزند. 

این رویداد فرصتی است برای ایجاد ارتباط نزدیک‌تر میان سرآشپزان و جوامع و به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات ارزشمند.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...