صفحه اصلی / اخبار خارجی / تایلند تلاش‌های خود را برای توسعه گردشگری غذایی افزایش می‌دهد
تایلند تلاش‌های خود را برای توسعه گردشگری غذایی افزایش می‌دهد - تصویر 1

تایلند تلاش‌های خود را برای توسعه گردشگری غذایی افزایش می‌دهد

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش سرویس خارجی ایتنا ؛ تایلند در حال تقویت ابتکارات خود در حوزه گردشگری غذایی است و در این راستا با راهنمای میشلن (Michelin Guide) همکاری می‌کند تا مقاصد جدیدی را در دنیای غذا معرفی کند.

در سال ۲۰۲۵، استان چونبوری (Chonburi)، که شامل شهرهای گردشگری مانند پاتایا و سریراچا است، به فهرست راهنمای میشلن در تایلند اضافه خواهد شد.

این اقدام با هدف افزایش گردشگری در مقاصد کمتر شناخته‌شده و نمایش غذاهای محلی انجام می‌شود.

سازمان گردشگری تایلند (TAT) پیش‌بینی می‌کند که این همکاری می‌تواند باعث افزایش ۲۰ درصدی گردشگران در چونبوری شود.


جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...