به گزارش سرویس خارجی ایتنا ؛ تایلند در حال تقویت ابتکارات خود در حوزه گردشگری غذایی است و در این راستا با راهنمای میشلن (Michelin Guide) همکاری میکند تا مقاصد جدیدی را در دنیای غذا معرفی کند.
در سال ۲۰۲۵، استان چونبوری (Chonburi)، که شامل شهرهای گردشگری مانند پاتایا و سریراچا است، به فهرست راهنمای میشلن در تایلند اضافه خواهد شد.
این اقدام با هدف افزایش گردشگری در مقاصد کمتر شناختهشده و نمایش غذاهای محلی انجام میشود.
سازمان گردشگری تایلند (TAT) پیشبینی میکند که این همکاری میتواند باعث افزایش ۲۰ درصدی گردشگران در چونبوری شود.