آغاز به کار رسمی کمیته گردشگری خوراک در وزارت گردشگری
ایجاد شده: 7/آبان/1399 آخرین ویرایش: 7/آبان/1399
به گزارش هتلنیوز، مدیر کل دفتر همکاری و توافقهای ملی وزارت گردشگری از آغاز به کار رسمی کمیته گردشگری خوراک در این وزارتخانه خبر داد.
"لیلا اژدری" مهمترین برنامهها و اقدامات در دستور کار کمیته گردشگری خوراک وزارت گردشگری را به شرح زیر اعلام کرد؛
- تشکیل شورای راهبردی و سیاستگزاری گردشگری خوراک
- مطالعه در مورد گردشگری غذا در سایر کشورها
- جلسه با کارشناسان گردشگری غذا و کسب تجارب آنها
- نشست با اتحادیههای مرتبط با حوزه غذا
- مذاکره با دانشگاهها برای تدوین برنامه راهبردی
- تهیه برنامه چشمانداز و پلنهای اجرایی کوتاه مدت و بلندمدت
- نهایی کردن گامهای پژوهشی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری
- مذاکره با دستگاهها و نهادها برای همکاری و حمایت از طرح
- هماهنگی با جامعه آژانسداران برای ایجاد بسته سفر تخصصی
- مذاکره با جامعه اقامتگاههای بومگردی برای برگزاری رویدادهای گردشگری غذا و آئینهای مرتبط
- تهیه اطلس خوراک ایران
- تهیه برنامه تلویزیونی گردشگری خوراک
- راهاندازی استارتآپ غذایی
- ثبت میراث ناملموس
- برگزاری تورهای گردشگری غذا