به گزارش ایتنا ؛ "زهرا لاریجانی" عضو شورای سیاستگذاری دوره MBA گردشگری سازمان مدیریت صنعتی گفت : توجه به تبلیغات، بازاریابی و برندسازی در حوزه گردشگری خوراک، بهویژه در بخش گاسترونومی و ارتباط آن با جغرافیا و فرهنگ غذا و نوشیدنی ایران، میتواند فرصتهای ارزشمندی برای توسعه این بخش ایجاد کند.
وی افزود : مدیریت مالی و هزینهها و همچنین مدیریت تولید و سرو غذا از موضوعات کلیدی در توسعه گردشگری خوراک به شمار میرود که باید در دورههای آموزشی مورد توجه قرار گیرد.
او تاکید کرد : پیشنهاد برگزاری سمینارهای تخصصی با محوریت برندسازی گردشگری خوراک و معرفی غذاهای بومی و محلی مطرح شده است. این سمینارها میتوانند به مقابله با ایرانهراسی کمک کنند و دیپلماسی گردشگری خوراک را تقویت نمایند.
لاریجانی ادامه داد : بررسی تاثیر هوش مصنوعی در برندسازی مقاصد گردشگری خوراک نیز یکی از موضوعاتی است که میتواند نقش موثری در توسعه این حوزه ایفا کند.