به گزارش سرویس خارجی ایتنا ؛ مردم این کشور در شب کریسمس به جای پیادهروی، با اسکیت به کلیسا میروند. این سنت که از دهه ۱۹۶۰ آغاز شده، جایگزین سورتمهسواری در کشورهای شمالی شده است.
کودکان ایتالیایی علاوه بر انتظار برای بابانوئل، به جادوگر مهربانی به نام "بفانا" نیز امید دارند. او به جای بابانوئل به خانهها میرود و به کودکان خوب شیرینی میدهد و برای بدها زغال شکلاتی میگذارد.
در ژاپن که جمعیت مسیحی کمی دارد، کریسمس به جشن سکولار تبدیل شده و خوردن مرغ سوخاری برند "کنتاکی فراید چیکن" به جای غاز بریانشده کریسمس، یکی از رسوم خاص این کشور است.
در شهر اوآخاکا، مردم هر ساله "شب تربچهها" را جشن میگیرند. در این شب، تربچههای کشتشده با حکاکی تصاویر مختلف زندگی روزمره تزئین شده و در بازارهای کریسمس به نمایش گذاشته میشوند.
در اتریش، بابانوئل یک دستیار بداخلاق به نام "کرامپوس" دارد که کودکان نافرمان را مجازات میکند. او در شب ۵ دسامبر با شاخه درخت توس، کودکان بد را تازیانه میزند.
هر ساله در ۲۴ دسامبر، خانوادههای سوئدی برنامه ویژه "دونالد داک و دوستانش کریسمس مبارک میگویند" را تماشا میکنند. این برنامه که از سال ۱۹۵۸ پخش شده، در سال ۲۰۲۰ پربینندهترین برنامه تلویزیونی در تاریخ سوئد شد.