به گزارش سرویس خارجی ایتنا ؛ ایتالیا، به عنوان یکی از مقاصد پیشرو در گردشگری خوراک، در ماه نوامبر میزبان مجموعهای از جشنوارههای ویژه است که به یکی از نادرترین و ارزشمندترین مواد غذایی جهان، ترافل، اختصاص یافتهاند.
این جشنوارهها فرصت کمنظیری را برای علاقهمندان به فرهنگ غذایی و گردشگری فراهم میکنند تا ضمن تجربه طعمهای منحصربهفرد، به عمق سنتهای آشپزی ایتالیا و جایگاه تاریخی ترافل در این کشور پی ببرند.
صفحه رسمی گردشگری ایتالیا، با انتشار پیامی در شبکههای اجتماعی، تمامی علاقهمندان به آشپزی و سفر را به حضور در این جشنوارهها دعوت کرده است.
در این پیام آمده است: ترافل، به عنوان گوهری ناب و محلی، در ایتالیا و بهویژه در ماه نوامبر، با برگزاری جشنوارههایی بینظیر گرامی داشته میشود.
این رویدادها فرصتی استثنایی برای کشف طعمهای اصیل ایتالیایی و لذت بردن از فضای خاص بازارهای محلی این کشور است.