به گزارش سرویس خارجی هتل نیوز و به نقل از گاردین، " یان رایت " دبیر فدراسیون صنایع غذایی انگلیس در جمع کمیته استراتژی صنایع انرژی و بازرگانی مجلس نمایندگان این کشور گفت: این افزایش شدید قیمت برای صنعت هتلداری و رستورانها بسیار بد است.
وی گفت:در صنعت هتلداری که به نوعی تحت تأثیر قیمت خردهفروشی قرار دارد، هم اکنون نرخ تورم حدود 14 تا 18 درصد است که رقم بسیار وحشتناکی است.
به گفته وی،تورم هم اکنون از هر چیزی بدتر است، چرا که باعث ایجاد تبعیض برای افراد فقیر میشود.
رایت به نمایندگان مجلس انگلیس هشدار داد که صنعت غذا و نوشیدنی در این کشور انتظار دارد که این بحران بالا بودن قیمتها و تورم شدید سالها ادامه پیدا کند.
دلیل این بحران از سوی کارشناسان اخلال در چرخه تأمین کالا در انگلیس از یکسو و نبود کارگر از سوی دیگر عنوان شده است.
رایت میگوید، 6 ماه پیش تمام شرکتها فکر میکردند که تورم بالا مقطعی خواهد بود، اما الان همه شرکتهایی که من میشناسم معتقدند که این روند تا سال 2023 یا 2024 طول خواهد کشید.
وی در جلسه استماع درباره بحران در چرخه تأمین کالاها و تأثیر آن بر مصرفکنندگان و شرکتها اتفاقات دهه 1970 میلادی را یادآور کرد و گفت: در آن زمان کارمندان رستورانها دو بار در هر ساعت قیمتها را بالا میبردند.
رایت میگوید ما نمیتوانیم به آن دوران بازگردیم چرا که 15 سال طول کشید تا اوضاع درست شود.
تولیدکنندگان مواد غذایی و نوشیدنی در انگلیس از یک طرف با مشکل بالا رفتن حقوقها و از سوی دیگر افزایش قیمت مواد اولیه و رشد هزینه حمل و نقل مواجه هستند، از طرف دیگر نبود راننده کامیون و بالا رفتن قیمت حاملهای انرژی از گاز گرفته تا برق نیز برای آنها به مشکل جدی بدل شده است.
هم اکنون نرخ تورم عمومی در انگلیس به بالاترین سطح در حدود 10 سال گذشته رسیده و انتظار میرود باز هم افزایش یابد.