به گزارش سرویس خارجی ایتنا ؛ با سرعت فزاینده تغییرات در صنعت هورکا، نوآوری و تطبیق با روندهای جدید به ضرورتی انکارناپذیر تبدیل شده است.
در همین راستا، مرکز نوآوری غذایی مادرید دورهای رایگان با هدف توانمندسازی فعالان حوزه خدمات غذایی برگزار میکند.
محورهای اصلی دوره:
زمان برگزاری: ۲۰ الی ۲۳ ژانویه ۱۴۰۳
مکان برگزاری: مادرید ـ خیابان آلبرتو پالاسیوس ـ مرکز نوآوری غذایی مادرید
👈 جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام از طریق لینک زیر اقدام نمایید 👇
🌐 madridfoodinnovationhub.com