صفحه اصلی / اخبار خارجی / اعلام جزئیات جدید از آتش‌سوزی مرگبار در هتل گرند کارتال
اعلام جزئیات جدید از آتش‌سوزی مرگبار در هتل گرند کارتال - تصویر 1

اعلام جزئیات جدید از آتش‌سوزی مرگبار در هتل گرند کارتال

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش سرویس خارجی ایتنا و به نقل از سی ان ان ترک ؛  براساس تحقیقات دادستانی، آتش‌سوزی حوالی ساعت ۳:۲۱ بامداد در آشپزخانه هتل آغاز شد.

در زمان آماده‌سازی صبحانه، فر مورد استفاده در آشپزخانه بیش از حد گرم شده و روغن روی آن شعله‌ور شد.

آشپزها به‌جای استفاده از کپسول آتش‌نشانی، سعی کردند شعله‌ها را با ریختن آب خاموش کنند که این اقدام باعث گسترش بیشتر آتش شد.

آتش از طریق سیستم تهویه به سقف و سپس به دیگر بخش‌های ساختمان سرایت کرد و به‌سرعت کل هتل را در بر گرفت.

به دلیل عدم عملکرد درست سیستم هشدار حریق، ساکنان هتل نتوانستند به‌موقع از وقوع آتش‌سوزی مطلع شوند.

در جریان تحقیقات، چهار نفر از کارکنان آشپزخانه شامل آشپز اصلی  و سه کارگر دیگر به دلیل قصور در مهار اولیه آتش بازداشت و روانه زندان شدند.

مالک هتل، حلیت ارگول، ضمن ابراز تأسف، مسئولیت وقوع حادثه را به کارکنان آشپزخانه نسبت داد و اظهار داشت که سیستم هشدار حریق هتل به دلیل آسیب ناشی از آتش اولیه عمل نکرده است. او همچنین ادعا کرد که آخرین بازرسی وزارت فرهنگ و گردشگری در تاریخ ۱۵ دسامبر هیچ نقصی را گزارش نکرده بود.

طبق گزارش اداره آتش‌نشانی بولو، هتل دارای هشت نقص ایمنی جدی بود. این گزارش همچنین به نبود سیستم‌های اطفای حریق خودکار و استفاده از درهای چوبی در مسیرهای اضطراری اشاره کرده است.


جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...